Várkonyi István

Általános Iskola

COPYRIGHT - SZERZŐI JOGOK


A Weboldal tartalma a Ceglédi Várkonyi István Általános Iskola szellemi tulajdonát képezi, a weboldal oldalainak tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. A Ceglédi Várkonyi István Általános Iskola előzetes írásbeli engedélye nélkül nem használható fel sem online, sem nyomtatott formában.

 

A Weboldal egyes részeit a látogató saját felhasználásra a merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, ám ebben az esetben sem válik jogosulttá a weboldal így többszörözött részének a terjesztésére, fénymásolására, átvételére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, a tartalom kereskedelmi forgalomba történő hozatalára. A lementett weboldalról a látogató nem jogosult a jelen Jogi közleményekre és adatvédelmi politikára utaló link eltávolítására. A fentiektől eltérni csak a Ceglédi Várkonyi István Általános Iskolával kötött írásbeli szerződés alapján és kizárólag a Ceglédi Várkonyi István Általános Iskolával szerződő fél jogosult. Ezen feltételek megsértése esetén a Ceglédi Várkonyi István Általános Iskola követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.


Bethlen Gábor Alap

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Akadálymentesített intézménykereső
(út a közzétételi listához)

Felíratkozás hírlevélre

Semmilyen kötöttséggel nem jár, bármikor leiratkozhat róla.

Felíratkozás hírlevélre

155

Határtalanul!

Bethlen Gábor Alap Családinfo - Együtt lenni jó Boldog iskola Tanulni élmény! Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. Nemzeti Együttműködési Alap Adatkezelési tájékoztató

Régi honlapunk